De Taal Van Mijn Hart : Kijk de zon staat aan de hemel Dit is het einde van de nacht Ik was verdwaald in het donker Ik vond mijn weg terug op de tast Vroeger was ik rijk aan woorden Ik ben verstild, ik ben veranderd Maar mijn stem, mijn stem bleef branden Dit is het vuur, jij mag je warmen Hoor de taal van mijn hart Hoor de taal van mijn hart Ook al klink ik soms gebroken Gebroken en verward Het is de taal van mijn hart Ik heb mijn spiegelbeeld zien vallen Ik lag in stukken op de grond Ik heb mezelf leren kennen Als een held en als een hond En er is niet zoveel meer over Van al mijn tedere geweld Maar ik ken nu ook mijn slechte kanten En ik sta dichter bij mezelf Ik zing de taal van mijn hart Hoor de taal van mijn hart Ook al klink ik soms gebroken Gebroken en verward Het is de taal van mijn hart Ik ben te nemen of te laten Je mag van mij houden Je mag me ook haten Ik ben wie ik ben Dit is mijn wereld En dit is mijn stem Ook al klink ik soms gebroken Gebroken en verward Dit is de taal van mijn hart Dit is de taal van mijn hart Dit is de taal van mijn hart

Dit lied kreeg ik vorig jaar ‘toegestuurd’.  De zender moest aan mij denken, daarom kreeg ik het. Sindsdien heb ik het al vele keren gehoord en geluisterd. Zó mooi! Bedankt!