Ik vertrek vandaag en wel naar Maarssen om daar met een aantal vrouwen een kloosterweekend mee te maken. Het weekend gaat uit van Sestra. We zijn er vanaf vanmiddag vijf uur, tot zondagmiddag, een uur of drie.

Ik heb er heel veel zin in! Ben benieuwd wat het programma is, hoe ik me zal voelen en wat we met elkaar gaan meemaken aan mooie dingen! We mogen meedoen met de gebedstijden van de zusters van het klooster. Het ochtendgebed is om half acht, zelfs voor mij mogelijk, denk ik.

Waar ik heel erg op hoop is dat ik nog net voordat ik wegga een boek kan kopen. Een boek waar ik al heel lang op gewacht heb, dat gelukkig al leverbaar is, maar dat ik alleen nog even moest bestellen. Een boek dat bij uitstek geschikt is om mee te nemen naar een kloosterweekend. Neem even de tijd voor het volgende filmpje, en ik hoop dat je snapt wat ik bedoel….

En jawel, het boek was op tijd en het zit inmiddels in mijn tas!