Gehoord, gezien, gelezen en gedacht

The choir company

Als ik vanmorgen een selfie had gemaakt had ik er met een grote grijns opgestaan. Als ik de dag begonnen was met gezang was het ongetwijfeld “Light of the world” geweest, waar ik nu geen track van kon vinden op you tube. Gistermiddag zat ik om kwart voor zes in de auto, om op tijd in Zwolle te zijn. Aangezien er altijd files zijn vanuit ons stadje, en omdat ik een ongekend talent voor verkeerd rijden op aanwijzingen van de tomtom heb, moest ik vroeg weg. Om na drie kwartier file en drie kwartier gewoon rijden, op de plaats van bestemming aan te komen.

Al jaren ben ik fan van Adrian Snell. Dit jaar heb ik rond pasen The Passion gehoord. Ik zag toen het koor op het podium en dacht: dit wil ik ook!! En jawel, het lukte! Auditie gedaan, opgegeven. The Choir Company regelt het allemaal.

Gisteravond was de eerste oefenavond, in Zwolle. Daar nog een avond oefenen, een hele dag in Veenendaal oefenen, en dan moeten we er klaar voor zijn. Nou ja, inmiddels ben ik thuis zo ongeveer iedere dag aan het zingen, zonder publiek, dat is minder eng.

Het oefenen en zingen gister was heerlijk. Wat een geweldige dirigent! Wat een plezier! Bijna alle deelnemers hadden eerder meegezongen, er ware twee ‘nieuwen’. Leuk dat er bij het weggaan nog even werd geïnformeerd hoe ik het vond.

In de grote wereld en in mijn kleine wereld is het momenteel overwegend bewolkt met hier en daar een opklaring. Gisteravond scheen de zon in de donkerte. Nu weet ik weer waarom ik een koor toch wel heel erg gaaf vond. Om allerlei redenen ben ik  een tijd geleden gestopt met zingen in een koor. Tijd om na te denken of dit nu echt de meest briljante beslissing van dit jaar is geweest.

A5Flyer-AdrianSnell2015_HR

O ja, ik zing mee in Zwolle en zeer waarschijnlijk ook in Veenendaal. Kaarten zijn te bestellen via Events4Christ 

Als je deze code ccadrian invoegt kosten de kaarten 19,50, inclusief reserveringskosten.

 

Vorige

Dank u voor deze nieuwe morgen…

Volgende

Eerlijk delen…

  1. Ha tof! Ik ben ook een keer bij The Passion geweest. Jaren geleden in Zielhorst, Amersfoort. Wat goed dat je op je gevoel bent afgegaan van ‘dat wil ik ook’. Met muziek bezig zijn verandert je hele mindset. Ik mis dat nu ook wel een beetje eigenlijk.

  2. Fijn dat je er zo van geniet. Bij het concert in Zwolle komen we controleren of je tijdens het oefenen goed je best hebt gedaan. 😉

  3. ineke

    super!! dank dat we zo mee mogen genieten!

  4. Wat leuk om via een reactie met je (blog) kennis te maken. Wij hebben kaartjes voor het concert in R’dam 😉 dus nu op meerdere fronten in dezelfde wereld aanwezig. Goede tijd toegewenst met de voorbereidingen op Kerst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén